Integrirani prijevod - Brzina skidanja 5-15min...   • Top-Lista

  American Made

  January 19, 2018, 3:19 pm

  Pogledaj film


  Valerian and the City of a Thousand Planets - Valerian i grad tisuću planeta

  January 19, 2018, 3:16 pm

  Pogledaj film


  Geostorm

  January 19, 2018, 3:11 pm

  Pogledaj film


  American Assassin

  January 19, 2018, 3:09 pm

  Pogledaj film


  Kingsman: The Golden Circle - Kingsman: Zlatni Krug

  January 19, 2018, 3:06 pm

  Pogledaj film


  The Foreigner - Stranac

  January 19, 2018, 3:03 pm

  Pogledaj film


  Dunkirk

  January 19, 2018, 3:00 pm

  Pogledaj film


  Justice League - Liga pravednika

  January 19, 2018, 2:54 pm

  Pogledaj film


  Blade Runner 2049 - Istrebljivač 2

  January 19, 2018, 2:49 pm

  Pogledaj film


  Bright

  January 19, 2018, 2:47 pm

  Pogledaj film • Filmski Maraton

  Create Your Badge

 •  
 •  

   Popis Dokumentarnih filmova po abecednom redu(244)

 •  

  Obavijest za Dokumentarne Filmove!

  Ukoliko imate prijedloge za dokumentarne filmove koje želite da postavimo kliknite ovdje Prijedlozii

  Top 100 downloads

  Novi Dokumentarni  2011/12 (sa prijevodom)

   

 • Dokumentarni Filmovi - (Sinkronizirano)  

  by . Datum objave 19-04-11 01:32  Broj Pregleda: 1862 
  Article Preview

  Davno prije Kolumba Maje su uspostavile jednu od najrazvijenijih civilizacija njihova vremena u prašumama Meksika i Središnje Amerike. Ali ovo je napredno društvo svećenika, astronoma, zanatlija i poljodjelaca iznenada tajanstveno nestalo prije više od tisuću godina. Pridružite se arheolozima u putovanju do Copana, Dos Pilasa i drugih klasičnih ruševina Maja dok iskopavaju predmete i ogromne hramove nevjerojatne ljepote. Nedavno dešifrirani hijeroglifi i nova otkrića pružaju nevjerojatna saznanja o životu ovih drevnih ljudi. Čut ćete dramatične priče o padu jednog kraljevstva i zadnjim satima jednog okrutnog rata. Uz životopisne prikaze svjedočit ćete drevnim ritualima izvedenim na mjestima njihova izvođenja. I upoznat ćete vječne Maje koji još uvijek održavaju mnoge tradicije svojih predaka. Čut ćete glasove nevjerojatne civilizacije dok otkrivate IZGUBLJENO KRALJEVSTVO MAJA.
  ...
  . Datum objave 08-04-11 12:54  Broj Pregleda: 1543 
  Article Preview

  Ovaj se film temelji na svjedočanstvima suvremenika aktera i događaja u Užicama 15, gdje je Jovanka Broz provela 35 godina u zajedničkom životu s Titom. ‘Drugarica Jovanka’ pokušava dati odgovor na brojna pitanja i dileme koje prate ličnost Jovanke Broz: je li bila više od prve dame, koliko je znala i što je na nju utjecalo, je li bila žrtva ili krivac? Oslanjajući se na ulomke iz različitih knjiga, na razne ispovijesti i dokumente, ovaj film pokušava rasvijetliti odnose na vrhu nekadašnjeg sustava, nejasne čak i ljudima koji su bili njegovim dijelom. S druge strane, pogled je to na zemlju i doba o kojima mlađi naraštaji ne znaju mnogo.
  ...
  . Datum objave 07-04-11 14:56  Broj Pregleda: 986 
  Article Preview

  Komete. Preostale krhotine nastanka našeg Sunčevog sistema. Kroz povijest su bile predmet straha i divljenja. Danas ovi ledeni divovi nude jedinstven pogled u to kako su nastale planete i kako je započeo život kakav mi poznajemo. U "Kometama" detaljno promatrano eksperimente koje sprovode naučnici nastojeći da shvate kako je svemir evoluirao i da li neki od tih globalnih ubojica putuje u našem smjeru.
  ...
  . Datum objave 07-04-11 11:53  Broj Pregleda: 11418 
  Article Preview

  Više od 96% klijenata Susan Hepburn postiglo je uspjeh pomoću ove tehnike. Sada je njezina posebna i jedinstvena tehnika dostupna i vama na ovom izvanrednom DVD-u!
  Ostavite pušenje zauvijek za samo 60 minuta bez simploma odustajanja Nakon slušanja ove jedinstvene i efikasne hipno terapije po metodi Sušan Hepburn, pušaći postaju ncpušaći. Pogledajte prvo DVD, zatim zatvorite oči i slijedite jednu od Susaninih seansi.
  PREDNOSTI OVE METODE: - NEMA SIMPTOMA ODUSTAJANJA ILI ČEŽNJE ZA CIGARETAMA! - NEMA RAZDRAŽLJIVOSTI! - NEMA ŽELJE ZA UZIMANJEM HRANE IZMEĐU OBROKA!
  ...
  . Datum objave 06-04-11 19:32  Broj Pregleda: 2490 
  Article Preview
  Najopasniji kriminalci Wyominga u strogo čuvanom zatvoru.
  Jednom ste nogom u paklu a čuvara je sve manje.
  Neki čuvari izdrže nekoliko tjedana i odu.
  Pogledajte kako se novi mladi čuvari nose sa problemima
  koje im donose zatvorenici.
  ...
  . Datum objave 06-04-11 14:15  Broj Pregleda: 1785 
  Article Preview

  Osvojite ulazak bez presedana u zgradu žilu kucavicu američke vojske. Uđite u ograničenu zonu, uključujući sastanak vrhovne komande u strogo čuvanoj sobi znanoj kao “Tenk”.
  Naučite nešto o zadivljujućoj povijesti od onih koji to najbolje znaju i budite svjedocima američke obrane u ratu protiv terorizma. Zadivljujući, povjerljiv uvid u pobjede, poraze i izazove Pentagona.
  ...
  . Datum objave 05-04-11 21:55  Broj Pregleda: 2402 
  Article Preview

  Nitko zbilja ne zna tko je on. Potraga za njegovim pravim identitetom traje još i danas, no jesmo li uspjeli priči i korak bliže istini? Je li Jack Trbosjek bio pomaknuti umjetnik, čovjek koji se bavio crnom magijom, član kraljevske obitelji ili neka anonimna osoba čije se ime izgubilo u povijesti? Forenzični psiholozi, stručnjaci za zločine i znanstvenici istražuju te teorije i nagovještavaju Trbosjekov identitet.
  ...
  . Datum objave 05-04-11 18:24  Broj Pregleda: 1308 
  Article Preview

  Gotovo ništa ne određuje naše mjesto u društvu od rođenja tako dobro kao spol. Ali što će biti ako osoba dovede u pitanje te jednostavne definicije muškog i ženskog?
  Poletite na rajski otok s čovjekom iz Kalifornije koji se namjerava vratiti kao drugi muškarac, točnije, žena. Zađite s nama u albanska sela gdje se žene odriču seksa kako bi stekle status jednak muškarcu. I u Indiju gdje ćemo upoznati čovjeka koji se razlikuje samo po tomu što ne upražnjava seks. SEKSUALNOST zalazi iza krutih granica spolova kako bi istražila carstvo tabua.
  ...
  . Datum objave 05-04-11 12:49  Broj Pregleda: 1812 
  Article Preview

  Je li moguće da majstori karatea pogode jedan drugoga nevidljivom energijom? Mogu li indijski "čudotvorac" i mistici Sufi toliko toga učiniti svojem tijelu i ne osjećati bol?
  Mogu li majstori transcendentalne meditacije letjeti? Postoje li zbilja supermoći? Od Indije do Iraka, od Italije do predstave u LA-u. Je li to stvarno? Istražite navode takozvanih "superljudi".
  ...
  . Datum objave 05-04-11 11:08  Broj Pregleda: 2050 
  Article Preview

  Vrlo jednostavan dio opreme - biološke šarke - promijenile su tijek evolucije zauvijek. Nije čudo da je izraz "Ralje" postao istoznačan sa smrtidio opreme - biološke šarke - promijenile su tijek evolucije zauvijek. Nije čudo da je izraz "Ralje" postao istoznačan sa smrti
  Proučite spektakularno naoručanje koje najozloglašeniji predatori imaju u ustima. Od primitivnih pred-ralja paklara, koji je isisavao život iz bespomoćne ribe, do moćnih ralja koje lome kosti u hijena i jaguara, ovo istraživanje ubojitih usta uključuje i pogled na to kako ptice i kukci koriste njihove modifikacije ralja. Naravno, niti jedno istraživanje ralja ne bi bilo potpuno bez detaljnog pogleda u razjapljena zubata usta Velike bijele psine.
  ...
  . Datum objave 04-04-11 23:34  Broj Pregleda: 1324 
  Article Preview

  Ljudi koji su se posvetili natprirodnom tvrde da glasovi što odjekuju prostorom, nagle promjene temperature i izdanci ektoplazme bez iznimke ukazuju na duhove.
  Otkad je svijeta i vijeka, postoje ukleta mjesta, izvorišta jezivih priča. Od sablasnih prikaza na videozapisima do čudnih izboja svjetlosti što lebde jezivim mjestima, slijedit ćemo znanstvenike koji će istraživati umove ukletih... a s detektivima za paranormalno analizirat ćemo najuvjerljivije dokaze o ukazanjima duhova.
  ...
  . Datum objave 04-04-11 20:20  Broj Pregleda: 1092 
  Article Preview

  Pogledajte što se zbiva kada potres snage 7.7 stupnjeva pogodi Los Angeles stvarajući udarne valove koji putuju brzinom od 11.000 km/h.
  Ovo je nezamisliva kataklizma koja će zauvijek promijeniti grad u kojemu živi 11 milijuna ljudi. Po prvi će puta National Geographic Television napraviti računalnu simulaciju ovog potresa. Posljedice su šokantne i potpun neočekivane. Način na koji ćemo doživljavati „veli potres“ više nikad neće biti isti.
  ...
  . Datum objave 04-04-11 15:19  Broj Pregleda: 1154 
  Article Preview

  Istraživač otkriva jezovita iskustva sretnika koji su uspjeli preživjeti smrtonosne susrete s prirodnim otrovima...
  Evolucija je opremila i lovce i žrtve moćnim arsenalom kemijskog oružja za napad i obranu. Rezultat toga su biljke koje izlučuju opasne izlučevine, pauci koji imaju otrovom premazane mreže i čegrtuše čiji otrov zadaje udarac koji uništava meso!
  ...
  . Datum objave 03-04-11 23:05  Broj Pregleda: 13746 
  Article Preview

  Nostradamus je napisao tisuću proročanstava. Sačuvana su 942.
  Što se dogodilo sa stihovima koji nedostaju? I koje su tajne krili?
  Ova pitanja pokreće dvojicu vrlo različitih muškaraca. Adam Sabir pisac je koji očajnički pokušava oživjeti svoju uvelu karijeru; Achor Bale član je drevnog tajnog društva, od davnina posvećena zaštiti "trojice Antikrista" čiju je pojavu prorekao Nostradamus - Napoleona, Adolfa Hitlera i "onoga koji tek dolazi"...
  Dok Sabir biva uvučen u skriveni svijet francuskih Cigana.Bale mu je na tragu.
  Zastrašujući lov počinje...
  ...
  . Datum objave 03-04-11 18:20  Broj Pregleda: 2207 
  Article Preview

  Iznenađujuće dobro očuvane mumije, izgubljeni gradovi i nevjerojatna otkrića na planinskim vrhovima nude nam nove spoznaje o slavnom usponu, ali i strmoglavom padu nevjerojatne civilizacije Inka.
  Pridružite se arheolozima u utrci za spas predmeta neprocjenjive vrijednosti iz vremena civilizacije Inka od propasti zbog pljačkaša i urbanog širenja. Slijedite istraživanjea civilizacije Inka, Petera Frosta, na putovanju u Vilcabambu – posljednje utočište Inka u bijegu pred naletima nemilosrdnih konkvistadora. Budite svjedokom otkrivanja savršeno očuvanih “skupina mumija”, otkopanih na mjestu koje je nekad bilo sveto groblje, a danas je školsko dvorište. Od novih spoznaja o drevnim ritualima žrtvovanja, pa sve do modernih pokušaja očuvanja srca i duše ovog nekoč močnog carstva, Mumije Inka: Tajne izgubljenog carstva fascinantan je pogled na jednu veličanstvenu, nestalu civilizaciju.
  ...

 •  

 • 2010-2011 Filmskimaraton
  Filmskimaraton does not store any files on it's server, we are just indexing other sites contents!
  Abuse Mail : Contact