Integrirani prijevod - Brzina skidanja 5-15min...   • Top-Lista

  Justice League - Liga pravednika

  January 19, 2018, 2:54 pm

  Pogledaj film


  Blade Runner 2049 - Istrebljivač 2

  January 19, 2018, 2:49 pm

  Pogledaj film


  Bright

  January 19, 2018, 2:47 pm

  Pogledaj film


  A Bad Moms Christmas - Božić kod zločestih mama

  January 19, 2018, 2:43 pm

  Pogledaj film


  The Shape of Water - Oblik vode

  January 19, 2018, 2:40 pm

  Pogledaj film


  American Made

  January 19, 2018, 2:19 pm

  Pogledaj film


  Valerian and the City of a Thousand Planets - Valerian i grad tisuću planeta

  January 19, 2018, 2:16 pm

  Pogledaj film


  Geostorm

  January 19, 2018, 2:11 pm

  Pogledaj film


  American Assassin

  January 19, 2018, 2:09 pm

  Pogledaj film


  Kingsman: The Golden Circle - Kingsman: Zlatni Krug

  January 19, 2018, 2:06 pm

  Pogledaj film •  
 •  

   Popis Dokumentarnih filmova po abecednom redu(253)

 •  

  Obavijest za Dokumentarne Filmove!

  Ukoliko imate prijedloge za dokumentarne filmove koje želite da postavimo kliknite ovdje Prijedlozii

  Top 100 downloads

  Novi Dokumentarni  2011/12 (sa prijevodom)

   

 • Dokumentarni Filmovi - (Sinkronizirano)  

  . Datum objave 19-04-11 14:58  Broj Downloada: 5959 
  Article Preview
  ...
  . Datum objave 19-04-11 12:20  Broj Downloada: 7207 
  Article Preview

  National Geographic se na istraživačko putovanje otisnuo divoskim brodom, koji se probija izazovnim i opasnim tjesnacima Singapura i Malacce, kako bi doplovio do velikog Južnokineskog mora, pa i dalje.
  Kapetan Roger Llewellyn upravlja brodom od 134.000 tona po imenu Atlanta, tvrtke OOCL, kroz mora što vrve gusarima, kako bi došao do jedne od najprometnijih luka na svijetu. Upoznajte mehaniku broda i lukavost brodskoga života, od mosta na vrhu do dubina strojarnice i složenosti najsuvremenijeg računalnog navigacijskog sustava.
  ...
  . Datum objave 19-04-11 12:05  Broj Downloada: 3579 
  Article Preview

  Kursk, ruska podmornica, na vojnoj je vježbi u trenutku kada dolazi do dvije eksplozije i njezinog potonuća na dno mora. Što je uzrokovalo tragediju? Teorije uključuju sabotažu, prijateljsku vatru i sudar s američkom podmornicom
  ...

   Atlantida 

  . Datum objave 18-04-11 23:42  Broj Downloada: 2423 
  Article Preview

  Međunarodna skupina stručnjaka predvođena američkim arheolozima možda je u močvarnom području južne Španjolske napokon pronašla Atlantidu, mitski grad koji je po pretpostavkama potopio gigantski tsunami.
  Kako bi riješio tu višestoljetnu misteriju, tim arheologa radio je dvije godine i koristio se digitalnim mapiranjem, podzemnim radarima, podvodnom tehnologijom i satelitskim fotografijama potopljena grada u blizini Cadiza, u južnom, ali atlantskom dijelu Španjolske. Tamo, potopljenu u prostranim močvarama nacionalnog parka Donana, stručnjaci smatraju da su pronašli drevnu Atlantidu. -
  ...
  by . Datum objave 18-04-11 23:32  Broj Downloada: 1977 
  Article Preview

  Davno prije Kolumba Maje su uspostavile jednu od najrazvijenijih civilizacija njihova vremena u prašumama Meksika i Središnje Amerike. Ali ovo je napredno društvo svećenika, astronoma, zanatlija i poljodjelaca iznenada tajanstveno nestalo prije više od tisuću godina. Pridružite se arheolozima u putovanju do Copana, Dos Pilasa i drugih klasičnih ruševina Maja dok iskopavaju predmete i ogromne hramove nevjerojatne ljepote. Nedavno dešifrirani hijeroglifi i nova otkrića pružaju nevjerojatna saznanja o životu ovih drevnih ljudi. Čut ćete dramatične priče o padu jednog kraljevstva i zadnjim satima jednog okrutnog rata. Uz životopisne prikaze svjedočit ćete drevnim ritualima izvedenim na mjestima njihova izvođenja. I upoznat ćete vječne Maje koji još uvijek održavaju mnoge tradicije svojih predaka. Čut ćete glasove nevjerojatne civilizacije dok otkrivate IZGUBLJENO KRALJEVSTVO MAJA.
  ...
  . Datum objave 08-04-11 10:54  Broj Downloada: 1675 
  Article Preview

  Ovaj se film temelji na svjedočanstvima suvremenika aktera i događaja u Užicama 15, gdje je Jovanka Broz provela 35 godina u zajedničkom životu s Titom. ‘Drugarica Jovanka’ pokušava dati odgovor na brojna pitanja i dileme koje prate ličnost Jovanke Broz: je li bila više od prve dame, koliko je znala i što je na nju utjecalo, je li bila žrtva ili krivac? Oslanjajući se na ulomke iz različitih knjiga, na razne ispovijesti i dokumente, ovaj film pokušava rasvijetliti odnose na vrhu nekadašnjeg sustava, nejasne čak i ljudima koji su bili njegovim dijelom. S druge strane, pogled je to na zemlju i doba o kojima mlađi naraštaji ne znaju mnogo.
  ...
  . Datum objave 07-04-11 12:56  Broj Downloada: 1083 
  Article Preview

  Komete. Preostale krhotine nastanka našeg Sunčevog sistema. Kroz povijest su bile predmet straha i divljenja. Danas ovi ledeni divovi nude jedinstven pogled u to kako su nastale planete i kako je započeo život kakav mi poznajemo. U "Kometama" detaljno promatrano eksperimente koje sprovode naučnici nastojeći da shvate kako je svemir evoluirao i da li neki od tih globalnih ubojica putuje u našem smjeru.
  ...
  . Datum objave 07-04-11 09:53  Broj Downloada: 11701 
  Article Preview

  Više od 96% klijenata Susan Hepburn postiglo je uspjeh pomoću ove tehnike. Sada je njezina posebna i jedinstvena tehnika dostupna i vama na ovom izvanrednom DVD-u!
  Ostavite pušenje zauvijek za samo 60 minuta bez simploma odustajanja Nakon slušanja ove jedinstvene i efikasne hipno terapije po metodi Sušan Hepburn, pušaći postaju ncpušaći. Pogledajte prvo DVD, zatim zatvorite oči i slijedite jednu od Susaninih seansi.
  PREDNOSTI OVE METODE: - NEMA SIMPTOMA ODUSTAJANJA ILI ČEŽNJE ZA CIGARETAMA! - NEMA RAZDRAŽLJIVOSTI! - NEMA ŽELJE ZA UZIMANJEM HRANE IZMEĐU OBROKA!
  ...
  . Datum objave 06-04-11 17:32  Broj Downloada: 2641 
  Article Preview
  Najopasniji kriminalci Wyominga u strogo čuvanom zatvoru.
  Jednom ste nogom u paklu a čuvara je sve manje.
  Neki čuvari izdrže nekoliko tjedana i odu.
  Pogledajte kako se novi mladi čuvari nose sa problemima
  koje im donose zatvorenici.
  ...
  . Datum objave 06-04-11 12:15  Broj Downloada: 1896 
  Article Preview

  Osvojite ulazak bez presedana u zgradu žilu kucavicu američke vojske. Uđite u ograničenu zonu, uključujući sastanak vrhovne komande u strogo čuvanoj sobi znanoj kao “Tenk”.
  Naučite nešto o zadivljujućoj povijesti od onih koji to najbolje znaju i budite svjedocima američke obrane u ratu protiv terorizma. Zadivljujući, povjerljiv uvid u pobjede, poraze i izazove Pentagona.
  ...
  . Datum objave 05-04-11 19:55  Broj Downloada: 2533 
  Article Preview

  Nitko zbilja ne zna tko je on. Potraga za njegovim pravim identitetom traje još i danas, no jesmo li uspjeli priči i korak bliže istini? Je li Jack Trbosjek bio pomaknuti umjetnik, čovjek koji se bavio crnom magijom, član kraljevske obitelji ili neka anonimna osoba čije se ime izgubilo u povijesti? Forenzični psiholozi, stručnjaci za zločine i znanstvenici istražuju te teorije i nagovještavaju Trbosjekov identitet.
  ...
  . Datum objave 05-04-11 16:24  Broj Downloada: 1440 
  Article Preview

  Gotovo ništa ne određuje naše mjesto u društvu od rođenja tako dobro kao spol. Ali što će biti ako osoba dovede u pitanje te jednostavne definicije muškog i ženskog?
  Poletite na rajski otok s čovjekom iz Kalifornije koji se namjerava vratiti kao drugi muškarac, točnije, žena. Zađite s nama u albanska sela gdje se žene odriču seksa kako bi stekle status jednak muškarcu. I u Indiju gdje ćemo upoznati čovjeka koji se razlikuje samo po tomu što ne upražnjava seks. SEKSUALNOST zalazi iza krutih granica spolova kako bi istražila carstvo tabua.
  ...
  . Datum objave 05-04-11 10:49  Broj Downloada: 1900 
  Article Preview

  Je li moguće da majstori karatea pogode jedan drugoga nevidljivom energijom? Mogu li indijski "čudotvorac" i mistici Sufi toliko toga učiniti svojem tijelu i ne osjećati bol?
  Mogu li majstori transcendentalne meditacije letjeti? Postoje li zbilja supermoći? Od Indije do Iraka, od Italije do predstave u LA-u. Je li to stvarno? Istražite navode takozvanih "superljudi".
  ...
  . Datum objave 05-04-11 09:08  Broj Downloada: 2233 
  Article Preview

  Vrlo jednostavan dio opreme - biološke šarke - promijenile su tijek evolucije zauvijek. Nije čudo da je izraz "Ralje" postao istoznačan sa smrtidio opreme - biološke šarke - promijenile su tijek evolucije zauvijek. Nije čudo da je izraz "Ralje" postao istoznačan sa smrti
  Proučite spektakularno naoručanje koje najozloglašeniji predatori imaju u ustima. Od primitivnih pred-ralja paklara, koji je isisavao život iz bespomoćne ribe, do moćnih ralja koje lome kosti u hijena i jaguara, ovo istraživanje ubojitih usta uključuje i pogled na to kako ptice i kukci koriste njihove modifikacije ralja. Naravno, niti jedno istraživanje ralja ne bi bilo potpuno bez detaljnog pogleda u razjapljena zubata usta Velike bijele psine.
  ...
  . Datum objave 04-04-11 21:34  Broj Downloada: 1462 
  Article Preview

  Ljudi koji su se posvetili natprirodnom tvrde da glasovi što odjekuju prostorom, nagle promjene temperature i izdanci ektoplazme bez iznimke ukazuju na duhove.
  Otkad je svijeta i vijeka, postoje ukleta mjesta, izvorišta jezivih priča. Od sablasnih prikaza na videozapisima do čudnih izboja svjetlosti što lebde jezivim mjestima, slijedit ćemo znanstvenike koji će istraživati umove ukletih... a s detektivima za paranormalno analizirat ćemo najuvjerljivije dokaze o ukazanjima duhova.
  ...

 •  

 • 2011-2018 Filmskimaraton
  Filmskimaraton does not store any files on it's server, we are just indexing other sites contents!
  Abuse Mail : Contact